Dagvoorzitter - Moderator - Facilitator - Vergadercoach

Vanuit deze drie rollen begeleid ik meetings, ingewikkelde onderhandelingen, een strategiesessie, een brainstormsessie of een conflict sessie.   Met tien of honderd deelnemers.

U hebt de handen vrij

Dee voorbereiding en het proces zijn bij mij in goede handen.

U hebt de handen vrij hebt en kunt zelf optimaal deelnemen. Mijn taak is het proces in goede banen leiden, zorgen dat de rode draad voor iedereen zichtbaar blijft: tussentijds samenvatten, zorgen dat iedereen aan bod komt en disruptieve gesprekstechnieken geen kans krijgen.

De discussie blijft zuiver

Als moderator herken ik als geen ander de technieken van beïnvloeding en manipulatie. Mijn taak is om te zorgen dat de discussie en de bijeenkomst maximaal profijt oplevert. Soms zal ik doorvragen en verbinding leggen tussen zaken die eerder genoemd zijn.

Vaak gebruik ik mindmapping om een visuele weergave van het besprokene te kunnen bieden.

U wilt een nieuw idee/concept introduceren?

Uiteraard kunnen we voorafgaand aan de presentatie oefenen zodat uw introductie vlekkeloos verloopt. Ook het omgaan met weerstand of lastige vragen behoort tot de mogelijkheden.
Tijdens de sessie kunnen ook werkvormen die zorgen voor meer ruimte voor creatieve oplossingen/aanvullingen zodat de betrokkenheid optimaal is.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Tijdens een intakegesprek verkennen we het onderwerp, de reeds aanwezige denkrichtingen en stellen we een gewenste uitkomst op. Mijn taak is het om ervoor te zorgen dat uw meeting, sessie of bijeenkomst eenn succes wordt!

Werkwijze

U ontvangt een offerte met een uitgewerkt programmavoorstel. 

Vergadercoaching

Met een viertal stappen zullen uw vergaderingen beduidend minder tijd kosten en krijgt u een optimale betrokkenheid van alle deelnemers/sters. U bent na afloop volledig in staat om de vier technieken zelf te hanteren. Vergaderen wordt nooit meer hetzelfde!